Så har vi då provat egna färskpären 

Så har vi då provat egna färskpären . Det gjorde vi i förrgår och då var det runda King Edvard och Folva och det var inget fel alls. Idag blev det mandelpärens  och färsk mandel är det bara ett fel och det är inte smaken för den är underbar men den är svår att koka utan att gå sönder. De smakar fint som bara den men mandeln är små och de runda lite större. Det är fruktansvärt torrt trots att vi fick över 20mm regn i går. Det skulle behövas lite mer för min potatis men det går inte att besluta om detta. Utsädet det köper jag som vanligt i Trädgård väst. Nu ska jag gå och plocka några liter hallon men de svarta vinbären får hänga kvar

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.