Folk är mycket lättlurade

Folk är mycket lättlurade. För att få i sig vitaminer och mineraler köper man mängder av kosttillskott. Svt. har visat att det säljs mängder av kosttillskott via nätet. Man vet att de flesta av medlen inte har någon som helst effekt. Det bästa man kan göra är att äta en normal kost och då får man i sig de vitaminer och mineraler man behöver. Vi ser reklam i stort sett i varje program när man tittar på. Jag rekommenderar att ni går in på appen Svt och där hittar ni flera artiklar om kosttillskotten. Det finns även kosttillskott som kan innehålla medel som klassas som doping. Jag har även vidarebefodrat en artikel på FaceBook som handlar om detta med försäljning av förbjudna preparat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.