Björklöven visade framfötterna i går

Björklöven visade framfötterna i går. Tyvärr var jag förhindrad att gå dit och se dem besegra Vasa som ändå är ett lag i första finska divisionen. Direkt efter matchen saknade jag när VK inte redovisade målskyttarna. Ska man nu tro folk som var på matchen var många nöjda främst för att man vände och försökte vända spelet så snabbt som möjligt. Förra säsongen tycker jag att det var alldeles för mycket burskydd. Det var många utvisningar i matchen men svårt att analysera varför det blev så när man inte sett matchen.

Nu blir det även 4a domare varav två linjemän som tidigare. Jag är rädd att det blir svårt att få tag i bra domare i allsvenskan för många som dömde i fjol tycker jag inte höll måttet och nu ska man ha fram lika många till och vart hittar man dem. Vi får väl se hur det blir bara byggarna är klara med ombyggnaderna i A3 tills serien startar och MoDo hemma kommer tidigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.