Håller Moderaterna att tröttna på Hanif Bali( uppdaterad delvis)

Håller Moderaterna att tröttna på Hanif Bali. Ja det ser ut så om man ska tro på de notiser som flödar på sociala medier. Ska man tro på dessa är det Balis stor angrepp på Carl Bildt som fått bägaren att rinna över. Till och med Ulf Kristersson lär ha tagit kraftigt avstånd från uttalandena och nu rör det på sig på flera håll.

Riksdagsgruppen är inte heller nöjda och det förvånar inte heller. Enligt uppgifter ska han tvingas lämna två utskott. Jag tror däremot inte att man tänker utesluta honom för då är de nog rädda att han blir Sverigedemokrat för det är nog många som tycker att som han framträder passar han bäst där. Vi får vänta och se med det var förvånande att han gjorde så hårt angrepp på Carl Bildt. Jag tror inte man gör det ostraffad.

Nu har man fattat beslut i riksdagsgruppen och att han mister sina uppdrag i utskotten. Motiven
– Ja, skälet till det här beslutet är upprepade övertramp i debatten och nu senast då ett personligt angrepp på Carl Bildt, säger Billström till TT.
Jag tycker det är mycket märkligt att det bara är i utskotten han petas och jag hoppas att media grillar ledningen och även han hur man tolkar beslutet. Är det moderaternas syn på riksdagen och dess funktion som beslutsform. Han kan ju bli politisk vilda om man tvingar honom men är han kvar i riksdagsgruppen kan han agera där och ge igen på olika sätt. Vi får väl se om han inte blir SDare inför nästa val

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.