Donald Trump är mycket barnslig

Donald Trump är mycket barnslig. Han beter sig som ett barn i en förskoleklass som inte får som han vill. Nu när han inte får köpa Grönland så då ställer han in sitt statsbesök. Jag trodde i min enfald att när man gör statsbesök så planeras det noga och dess innehåll. Iden till köpet av Grönland var säkert planerat färdigt när han fick en ide om att köpa Grönland som han twittrade om. När han då inte fick diskutera detta då Danmarks statsminister sa helt nej då blev han tjurig som ett litet barn och ställde in mötet. Det är det som jag tycker är barnsligt för nog borde Trump ha något att diskutera med Danmark. Det har gjorts undersökningar i USA som visat hur ofta Trump ljuger.

Expressen skrev i våras att presidenten ljuger 23 gånger om dagen. Aftonbladet skrev följande Donald Trump ljuger inte bara mer utan också långt värre än sina föregångare. Sättet som USA:s president ljuger på påminner om hur ledare i diktaturer agerar  och riskerar att forma om presidentämbetet för all framtid, enligt en forskare. 29 April skrev DN USA:s president Donald Trump har gjort mer är 10.000 falska eller vilseledande uttalanden under drygt två år som USA: president. Vad är det för folk i USA som inte reagerar på en person som far fram med så mycket lögner. I Sverige skulle det bli ett drev så en person med så mycket lögner fick lämna in

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.