Bra match av Löven mot Skellefteå

Bra match av Löven mot Skellefteå. Fast nog skulle Löven ha gjort ett mål i andra perioden när man vann skotten med 16-6. Skellefteå hade 31 skott men Canata målvakten som släppte in ett mål i första perioden. Skottstatistiken blev 31-31 men Björklöven hittade inte vägen förbi Skellefteås målvakt. Jag tycker Björklövens målvakt Canata spelade bra vilket också Skellefteås målvakt gjorde.

Det var många spelare i Löven som gjorde fina insatser men det var en taktisk miss som man sällan får skåda genom att plocka ut målvakten när det var 3:12 kvar och då gjorde Skellefteå två mål. Idén måste ha varit att träna på läget men jag tycker det har varit bättre att ta en 1-0 förlust. Det har skapats minst lika bra chans att kvittera med 5 man på isen.Dessutom har det varit rättvisare resultat att förlora med 1-0 i Skellefteå. Spelarna får godkänt och det var roligt att se Hutchings igen som tar skott och spelade med David Lindqvist och Justin Crandall och de tror jag kommer att producera mot sämre lag än Skellefteå när serien börjar. Bra med en publik på över 5000 i Skellefteå

6 kommentarer

 1. Jan-Erik Brännström

  Du har rätt Lennart. Att plocka ut målvakten i en träningsmatch tenderar väcka ett löjets skimmer över ledningen av laget. Men i övrigt såg det bra ut. Vi måste dock lära våra nya transatlanter vilka regler som gäller i Sverige. För mycket utvisningar alltså………………

 2. Bingomicke

  Håller med om bra match men man måste också träna på att at ut målvakten, i serie match har man knappast tagit ut den så tidiigt.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag tror det har varit bättre att man fullföljt med 5 man på banan och man hade haft lika stor chans då att kvittera. Skellefteå har för många spelare som kan hitta av en tom bur från egen son

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

     Att ta ut målvakten och försöka vinna i slutskedet av en match lyckats mycket sällan och inte bara för Björklöven. Backarna är för bra för det så i nästan alla fall får de tag i pucken någon gång. Om du tar exemplet mot Skellefteå så är det så det oftast går

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.