Idag V75 igen och på Bergsåker

Idag V75 igen och på Bergsåker. I går var det också V75 på samma bana. Det har även varit tidigare i veckan både på Jägersro och Bjerke i Norge. Så här har det sett ute och ser ut 17 augusti Örebro, 21 augusti, Jägersro 22 augusti Bjerke 23 augusti
Bergsåker, 24 augusti Bergsåker, 25 augusti Charlottenlund. 5 dagar i rad tycker jag är för mycket spel.

Man tröttnar helt enkelt och jag tror att detta på sikt skadar travet. Sedan kör man också oerhört mycket reklam inför sändningarna. Kan även tro att det är många som får ekonomiska problem när det är så mycket spel. Sedan tycker jag att det är fel att inte pengarna delas ut i den omgång där tävlingarna sker. Blir utdelningen för låg på 5 rätt går den att föra över till både 7 och 6 rätt. Blir det ingen 7:a kan man föra pengarna till 6 och 5 rätt. Idag kan en ensam vinner får över 100 miljoner om den blir ensam och de pengarna kommer från de som spelat tidigare, och allt läggs på 7 rätt. Fina lopp är det och det ska erkännas och det är rätt dag som V75 körd.

Dagens största favorit har en kusk från Umeå som favorit och det är i SM för Nordsvenskar som Ove Lindqvist kör Pydin. Jag håller på att det kan bli en överraskning även i gulddivisionen då Ulf Olsson kör V75 lopp 6 kör nr 6 Makethemark som alltid är med på målfotot och i det loppet är nr1 stor favorit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.