Ishockeyförbundet sköter inte sitt jobb

Ishockeyförbundet sköter inte sitt jobb. Jag tycker det är så skamligt det kan bli att det inte får ersättning för den tid de tvingas ta ledigt från jobben. Då jämför man med grabbarna och säger att de får inte detta. De allra flesta som spelar i landslaget på herrsidan är ju proffs. Då har man inget löneavdrag från klubbarna. Så är det inte för damhockeyn där tror jag att de flesta nästan har ett heltidsjobb och måste ta ledigt därifrån när man ska vara i landslaget och spela match eller träningsläger.

Det sätt som Svenska Ishockeyförbundet hanterar damerna är en stor skam. Hoppas också att de stora sponsorerna tar det i akt då och när ska träffa sponsorskontrakt. Den syn man har på damlandslaget gör också att man kommer att dala nedåt när det gäller kvaliteten. Även RF, Olympiska kommittén och staten bör peka med hela handen mot Svenska Ishockeyförbundet.

En kommentar

  1. Sven

    Inget konstigt. Finns massor av idrotter som har så. Testa volleyboll, orientering, gymnastik, amerikansk fotboll mm mm.
    Undantagen är där det finns publik som är beredda att betala ordentligt för landslaget. Damhockey är inte en sådan sport. Liten sport där Sverige inte ens är i A-VM.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.