Nu närmar sig starten i Allsvenskan i ishockey

Nu närmar sig starten i Allsvenskan i ishockey. Man ser att de så kallade experterna i media inte gör som inför föregående år tippar Björklöven i serietoppen. Man har dem i alla fall på den övre halvan av serien. För min del tror jag ingenting utan jag hoppas bara på en bättre säsong som innebär inget kval för nedflyttning utan för uppflyttning. Jag tycker att försäsongen varit ganska bra och bäst är väl att man har enbart en spelare skadad och det är Alexander Hellström. Det är viktigt att man får en start där spelarna är skadefria.

En förändring är att det numera ska vara tvådomare och två linjemän på isen. Det tycker jag är ett bra system men är tveksam om att de finns så många domare som kan ishockey och har spelförståelse som är viktig om man ska göra ett bra jobb. Här får vi snart se hur de klarar uppgiften. Mer säger jag inte nu. Utan jag ser fram emot seriestarten på fredag och tror det är bra att man får börja borta mot ett lag som jag inte tror kommer att ligga i topp nämligen Karlskrona. Nu kommer sanningen fram för nästa måndag då det är spel i A3 arena mot MoDo. Då blir det dessutom fullbelagt och hoppas att ombyggnationerna i ishallen är klara. Då blir det liv i luckan det törs jag garantera och hoppas att klacken också är i form

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.