Trump är ett ordentligt hot mot en bättre miljö

Trump är ett ordentligt hot mot en bättre miljö. Han är en klimatförnekare har vi sett många gånger och det fortsätter han med. Nu ska inte Kalifornien få ha kvar sin rätt att införa hårdare regler för bland annat bilindustrin. Det har varit en strid länge mellan Vita huset och delstaten. Många företag tycker han gör fel. Omni skriver så här om detta

”KLIMATFÖRÄNDRINGARNA USA:s president Donald Trump drar in Kaliforniens undantag från federala utsläppsregleringar som delstaten använt för att implementera hårdare gränser för bilindustrin, rapporterar flera medier. Det är den senaste utvecklingen i striden i klimatfrågan mellan Vita huset och delstaten som är progressiv i klimatpolitiken.
Flera stora bilföretag har inte velat se Trump dra tillbaka reglerna eftersom det skapar osäkerhet för marknaden.

En kommentar

  1. Petter

    Om Trump inte vore ett hot mot ALLT vore det ju bra. Fattar inte att det finns nån väljare som vill ha honom. Men vi ser ju hur det ser ut i världen ,ytterlighetspartier poppar upp överallt. Politikerna ser mycket till sig själva och är inte lika ärliga idag som tidigare, bollar med siffror och döljer verkligheten. Detta är vi väljare trötta på ,för de lovar enbart ”gröna skogar” och vågar inte visa på framtida hot .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.