Moderaterna lämnar gängbrottsligheten

Moderaterna lämnar gängbrottsligheten. Det var helt väntat för de vill inte bli bunden av någon uppgörelse och det är typiskt Ulf Kristersson för han ställer alltid krav som han vet inte är genomförbara. Då M hoppar så följer KD med. Jag är inte förvånad att M hoppar av. De ville att alla partier skulle samlas och enas om en handlingsplan mot gängsbrottsligheten.De inbillar sig även att det finns poliser som är utbildade och klara. Det är minst 3 års utbildning som behövs. När de styrde hade inte råd med utbildning då pengarna skulle gå till skattesänkningar. Det är inte bara i utbildning av poliser som man minskade intaget. Så här skriver Omni

”SVENSKA BROTTSBEKÄMPNINGEN Moderaterna drar sig ur de pågående samtalen om gängbrottsligheten, uppger M:s rättspolitiske talesperson Johan Forssell.
 Vi står för långt ifrån varandra, säger Forssell på en pressträff.

Samtalen mellan regeringen och samtliga riksdagspartier förutom SD har pågått under lördagen men har nu strandat.
 Det de har gett oss är otillräckligt och därför är det inte relevant för Moderaterna att fortsätta de här samtalen med regeringen, säger Johan Forssell. Även KD lämnar samma besked, meddelar partiets gruppledare i riksdagen Andreas Carlson som deltagit i samtalen. Även Liberalerna hoppar av samtalen, skriver DN. Slut Omni. Ett bevis på att man inte vill lösa gängbrottsligheten de vill sitta på läktarn och gapa och skrika som Kristersson är duktig på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.