Almtuna hemma i kväll måste bli vinst

Almtuna hemma i kväll måste bli vinst. Tyvärr har jag inte möjlighet att se på VM i friidrott i kväll för Björklöven och ishockey går före. Det är ytterst sällan jag missat någon hemmamatch sedan 1964 när Löven gick upp. Även när jag var kommunalråd bokade jag aldrig in något möte när det var hemmamatch. Björklöven spelar i A3 arena och möter som sagt Almtuna som inte har lyckats så bra i starten. Det kanske kan bero på att de inte fick den tid som behövs för att skaffa spelare då de hade åkte ur serien men fick komma tillbaka när Pantern försvann. Jag hoppas att Löven inte tar det för givet att man kommer att vinna när man som nu har börjat med 3 segrar mot förväntade topplag. Tyvärr så har man fått ytterligare två spelare på skadelistan. Ska hjälpa till att sälja 50/50 lotter som vi gamlingar säljer och det är en viktig intäktskällor för ungdomssidan. Köp lotter om du vill att vi ska få fram fler egna produkter i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.