Vart har centerpartiet tagit vägen

Vart har centerpartiet tagit vägen. Nu tänker jag på ett beslut som man tog på stämman att det skulle vara förbjudet att omskära pojkar. Jag förstår att detta var en katastrof för partiledningen. Men det är säkert så även i andra partier att man ibland får stryk på någon vilja men det är inte bra när man har en majoritet emot sig.

Att argumentet att både muslimer och judar har detta som något naturligt att pojkar ska omskäras. Jag vet inte om det var någon större debatt just om att det blir en diskriminera av både judar och muslimer. Det är den stämningen som blir om detta ska genomföras kan bli besvärlig på många sätt. Nu tror jag inte detta kommer att genomföras men det är illa att centerpartiets gräsrötter vill ha en sådan lag. Däremot sas det inte ett ord om den könsstympnig som unga flickor utsätts för. Det är något helt annat än att pojkar får omskärelse. Jag är mycket besviken på centerpartiet och det beslut som togs om förbud mot omskärelse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.