Idag kom förlusten för Löven

Idag kom förlusten för Löven. Inte helt oväntat men jag trodde den skulle komma i fredags. En match med många utvisningar för båda lagen. Nu är förlustnollan borta och inte oväntat med ett lag på nedre halvan av serien och mot ett lag som enbart hade två vinster förut. Jag vet inte om resultatet var rättvist men av referaten så var hemmalaget minst lika bra. Det går inte att få ut någon sanning på SweHockey för tittar man på skottstatistiken såg den ut så här period för period 1) 0-0 andra 10-0 och tredje 9-0 totalt 19-0. Ingen ska inbilla mig att skottstatistiken såg ut så där.

Det ska enligt samma sajt vara 16 utv för hemmalaget mot 14 för Löven. Det stämmer nog. Men hur man räknar och vem som levererar in statistik tycker jag det är en skandal för ingen ska inbilla mig att inte Löven hade ett enda skott på mål på hela matchen. Enligt VK var det ibland flera skott efter varandra som målvakten tog. Sogeti hade ingen redovisning alls av skotten på mål. Troligen för att de inte trodde på det som redovisades. Skäms Swehockey som redovisat på detta sätt och är det hemmalagets fel måste det vara någon som inte kan räkna som redovisat statistiken. I vilket fall som helst har gjort en mycket dålig match och på onsdag vill vi se en skärpning.

Nu avlutas sporthelgen med att vi har två svenskar i final nämligen Kim Amb i spjut och Kalle Berglund som är i final på 1500, den förste Svensk sedan 1960. Med lite tur kanske det kan bli en bronsmedalj i kväll. Vi håller tummarna men Norrmannen är tuff på 1500m

En kommentar

1. Benny Jönsson

Hej Lennart
    Såg matchen på Cmore , och tycker det var ett rättvist resultat. Löven spelade bra emellanåt , men saknade kanske lite vilja. Sen hade KIK en målvakt som hade sin dag. Löven vann skottstatistiken med 36-30