Björklöven förlorade inte oväntat mot Västervik

Björklöven förlorade inte oväntat mot Västervik. Jag hade den känslan före matchen att det kunde bli en förlust i kväll. Visserligen kom den efter straffar men förlustnollan är borta. Jag skrev att Björklöven har haft för vana att spela sämre mot sämre lag. Tyvärr fick jag rätt och det var dåligt spel speciellt i första perioden då man dessutom sköt endast 3 skott på mål. Då vinner man inga matcher och ingen spelare gjorde någon riktigt bra match inte ens målvakten Cannata, som borde ha tagit både första och tredje målet. Andra perioden var lite bättre och efter den stod det 3-3. Tredje perioden liksom förlängningen blev mållös så de satte en straff mer än Björklöven.

Energin var bättre i andra än i första. Jag tycker det var dåligt att inte avgöra i tredje perioden när man fick nästan två minuter i fem mot tre men då blev spelet krångligt och gick för sakta. För mig fanns det enbart två saker som gladde mig och det ena var Hutchings reducering till 2-3 då han drog till med en kanonhård handledare rätt upp i taket och William Erikssons första straff som var den enda som Löven gjorde. Jag fattar att det inte går att ladda till direkt i första perioden för det här var en onödig förlust. Sedan kan jag inte ungå att kommentera domarnas insatser. Jag håller med klacken att det var några riktiga tavlor de gjorde.

Jag trodde inte heller på vinst för Sverige utan att Spanien skulle vinna med 1-0. Det var inte ens när utan när jag kom hem efter promenaden stod det 1-0 till Sverige. De höll det den ordinarie speltiden ut men i den 4 minuter långa tillägget lyckades de få in en kvittering. Utur för Sverige då Spanjorerna redan är klara för EM och ska även möta Rumänien hemma som tur är. Vinner Sverige borta mot Rumänien då spelar vi nog EM. Tyvärr kom det spanska målet olägligt men Sverige har detta i egna händer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.