Björklöven möter Södertälje i Scaniarinken

Björklöven möter Södertälje i Scaniarinken. Två klassiska lag i en Classic ishall. Jag är alltid dörädd när Löven mötet bottenlag oavsett om det är hemma eller borta. Nu möter man även det lag som ligger sist på denna Stockholmsbesöket då Almtuna möter man på borta på söndag men två bottenlag efter varandra borta kan bli svårt men den matchen återkommer jag till på söndag.

Idag blir det mest intressanta att se den nya USA importen Tyler Vesel ska göra Sverigedebut. Han blir center mellan de två andra Kanadensarna Alex Hutchings och Justin Crandall Det blir spännande att se och det hörs lovord om honom då han varit med på två ispass. Fagervall hörs också positiv och jag hoppas på positiv start även om risken är som vanligt stor att laget kan göra en plattmatch då man möter ett som ligger näst sist i tabellen.

Enligt signaler tidigare så skulle de back som gett mest positiva vibbar nämligen Alexander Dellert spela men nu verkar det som han får vila lite till. Det finns många bra matcher mellan Löven och Södertälje och mitt minne kommer alltid tillbaka till Tore Öqvist när Södertälje kommer på tal då Tore hade målfest men det var här hemma i Umeå. Tittar man på traditioner numera har det inte varit någon målfest de senaste åren och kommer inte att bli det. Två ikoner spelade i Södertälje förut nämligen backen Arne Carlsson och så forwarden Stisse Johansson. Jag tar inte ut någon seger heller idag då jag har så dåliga vibbar när det gäller matcher mot sämre lag i serien och möjligen beror det på att man har eller har haft svårt att styra matcher.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.