Nu har USA och Turkiet beslutat om eld upphör

Nu har USA och Turkiet beslutat om eld upphör. Hur fasen kan man göra detta eftersom Turkiet gått in i Syrien där de tänker ockupera en stor landremsa. Det strider mot alla regler och man har inte haft med Syrien i diskussionerna. De i sin tur kommer troligen att försöka kasta ut Turkarna från sitt land. Nu försvarar jag inte vad Syrien gjort för övergrepp men Turkiet har inte accepterat något eldupphör.

Det är konstigt att USA ska ge sig in i att bestämma vad som är Syriernas land. Enligt nyhetsmedia så har kurderna accepterat vapenvilan. Det har däremot inte Syrien gjort för det är på deras land Turkarna krigat. I sitt första uttalande sedan den turkiska offensiven inleddes säger Syriens president Bashar al-Assad att deras styrkor kommer att besvara intrånget, skriver AFP. Det är så klart att han gör det men vad kommer Ryssarna att göra för de är Syriens vän i detta krig. Det här blir mer och mer infekterat. Först blir man glad när man hör ordet vapenvila men när man tänker till så blir man förbannad både på Turkiet och USA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.