Höll domaren på Djurgården i matchen mot Göteborg

Höll domaren på Djurgården i matchen mot Göteborg. Ja i alla fall gjorde han flera misstag som gynnade Djurgården. När jag såg den här artikeln som jag nu lagt in i bloggen tänkte jag att jag väntar för de kommer säkert att visa detta i sportnytt på Svt. De gjorde man och det är för djävligt att sådana tabbar av domaren kan göra att Djurgården blir vinnare av allsvenskan.

Det är helt fel av domaren och det sa även Svt,s expert. Det går inte heller att överklaga och nu tror jag att allsvenskan avgjordes och det inte av spelet utav av domaren. Självklart skulle IFK haft en straffspark och msn undrar var domaren tittade som inte blåste. Det var nog en av de största tabbarna under säsongen. Det var också en solklar offside som gjorde att Djurgården fick en hörna. Domaren har senare erkänt att de gjorde fel, men vad duger det till då han med det sagt bara hånar de tre andra lagen som kämpat om guldet. Det både älskade och hatade VAR måste till även i svensk fotboll.

”HERRALLSVENSKAN 2019 Djurgården har skaffat sig guldläge i allsvenskan efter seger 1 0 borta mot IFK Göteborg på måndagen. Men det var Göteborg som inledde bäst och många trodde att laget också tog ledningen när Lasse Vibe rullade in bollen tidigt i matchen. Men domaren valde att blåsa för offside, ett tveksamt domslut.

 Det är inte offside, sa experten Hasse Backe i C Mores studio.
I andra halvlek höjde sig Djurgården  men laget hade också på nytt domaren med sig när Göteborg inte fick straff i en situation mitt i halvleken.
Det dröjde till minut 70 innan matchens första mål kom. Marcus Danielson slog en fin hörna till Mohammed Buya Turay, som nickade in 1 0. Men även den situationen föregicks av en tveksamhet, då det borde ha blåsts för offside i momentet som gav upphov till hörnan. Segern innebär att Djurgården nu är tre poäng före Hammarby, AIK och MFF när bara två omgångar återstår att spela. Slut citat Omni. Den här matchen kan ha slutat helt eljest om domaren följt de regler han var satt att döma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.