Moderaterna på väg mot dikeskörning

Moderaterna på väg mot dikeskörning. Ja det är sant inte bara vad som står i media utan det handlar om deras politik efter sin stämma. Som ni ser grundar sig uttalandet även från tidningarnas ledarsidorna. Läser ni artikeln som är bifogad beror det på moderaternas skattepolitik och synen på Sverigedemokraterna. Så nedan ser ni vad Omni skriver om detta.

Här kommer deras LEDARSVEPET Rikspolitiken dominerar tidningarnas ledarsidor även denna morgon, där både M:s skattepolitik och partiernas förhållningssätt till SD får utrymme.
I Expressens ledartext skriver redaktionen att januariavtalet med flera fullständigt tondöva förslag  gör det lätt att vara i opposition, men att M just nu håller på att begå en strategisk blunder. Det är som upplagt för partiet att profilera sig som ett välfärdsparti, menar man.

Om Moderaterna i stället väljer rollen som det ledande skattesänkarpartiet riskerar man att köra ner i högerdiket .
NWT:s ledarredaktion tar fasta på gårdagens opinionsmätning i Expressen där en majoritet av väljarna säger ja till samarbete med SD. Där är man av åsikten att M och KD inte har särskilt mycket att förlora på ett samarbete i vissa frågor.

För Socialdemokraterna finns en större utmaning. En klar majoritet av S-väljarna är ännu negativa till samarbete i frågor där man tycker lika, men kanske kan det förändras över tid, skriver NWT.
S påminner om en spelberoende vid ett roulettbord som trots att han borde ha slutat för längesedan fortsätter för att han har ett system. Snart är det hans tur . Slut citat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.