Mora borta är ingen lätt uppgift för Björklöven

Mora borta ingen lätt match. Förra hemmamatchen mötte man Timrå som ramlar ur SHL och idag är det dags för det andra laget som åkte ur SHL. Det är Mora som står på programmet och dem möter man borta och jag tror inte alls att det är någon lätt match även om jag inte vet hur stora förändringar det blev i laget. Mora har haft en dålig start men hämtat upp sig lite och ligger nu på 7:e plats men det är bara AIK som gjort förre mål. Mora har gjort 21 mål men släppt in 27. Just nu ser det ut i alla fall i tabellen att Björklöven är ett mycket bättre lag vilket gör att jag är mycket rädd för att det blir förlust i kväll.

Till stor glädje ser jag att Alexander Deilert är tillbaka i spel. Han har varit bra i alla matcher han spelat. Det här kan vara Andreas Hjälm sista borta match och på söndag hans sista hemmamatch och det grundar jag på både vad han sagt och vad Käntää sagt till VK. Det handlade om att han hade ett korttidskontrakt som går ut efter söndagen och båda sa att han ska väga in familjesituation och eftersom han är 31 år tror jag tyvärr att han väljer något annat än Björklöven och jag har ju haft vanan att tippa fel så vi får vänta till söndag. Han liksom Deilert tycker jag har varit positiva överraskningar.

Hoppas nu att Deilert är skadefri så han kan göra ett fullgott jobb även om detta med skallskador är besvärliga skador. Alexander Hellström verkar vara borta igen för en längre tid. Därför är kvällens match viktig ur två synpunkter och den ena är att det får inte bli några skador på backarna. När det så gäller vad jag tror så är jag även idag pessimist men när det gäller hoppet så då hoppas jag på Löven seger. Här på seniorhusen är vi några gubbar och ev någon kvinna som ska se matchen. På söndag då är det hemmamatch och då går vi dit och hjälps åt att heja på Björklöven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.