Idag spelar Björklöven hemma igen kl17:30

Idag spelar Björklöven igen. Idag är det inte bara herrarna som möter Karlskrona utan det är en familjedag med ytterligare en match och den är i damettan där Björklöven möter Skellefteå. Man har förstärkt laget idag genom att låna två spelare från Husum. Det är för ont om damspelare i Umeå och ska de uppåt i seriesystemet gäller det att fostra fler nya spelare från Umeå. Den matchen startar redan 13:30 och mellan den matchen är det olika familjeaktiviteter. Sedan är det dags för herrarna 17:30 och idag har bostaden sponsrat och ska även utse matchens lirare.

Ska man vinna herrkampen gäller det att man är tänd redan från start och är lika aggressiva som mot Mora. Jag är även orolig idag att man underskattar motståndaren och förlorar. Det skulle vara trevligt om vi fick se samma positiva inställning som mot Mora. Idag ska jag avstå från att tippa då jag tippat så dåligt och trott att Löven skulle förlora därför tippar jag inte idag men självklart kommer jag att vara på plats och håller vädret i sig blir det en promenad till A3 Arena.

Det är en lagom promenad härifrån Berghem och det tar runt 50 minuter så då får man dagsbehovet av motion. Det verkar som om det blir i stort sett samma lag dom tidigare och Andreas Hjelm spelar. Det kan vara då så att det är hans sista match i Löventröjan för kontraktet går ut efter idag och det har inte kommit fram om man hittat en överenskommelse om att han stannar. Gör han inte det är jag rädd att försvarsspelet blir lidande för han har skött sig mycket bra. Alexander Hällström ska enligt uppgifter vara långtidsskadad då det är samma tumme och samma skada. Då kan det ta tid innan han är tillbaka och då är backbesättningen lite svag.

Det är därför jag hoppas på ett positivt besked om Hjälm gärna idag och gärna före matchen. Vet inte hur Kenttä har i rockärmen om inte Hjälm är kvar. Hjälm har före tiden här varit hos AIK i 4 år och dessförinnan i Luleå, har ålder och erfarenhet. Vill du läsa mer om dagens match har du Lövenbloggen som du ska läsa. Nu gör jag paus från tanken om ishockey och ska hoppa mellan trav och utförsåkning från Dölden. Dante Godiva startar i semifinalen i Breeders Crown på Solvalla och deras lopp 4 med startnummer 1. Han har lite svårt motstånd och gör det bra om han kvalar in till finalen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.