IS ledaren Abu Bakr al-Baghdadi har dödats

IS ledaren Abu Bakr al-Baghdadi har dödats. Det har beskrivits på vilket sätt han fångades in och det sades att han gick in i tunneln och sprängde sig till döds. USA säger att man tagit DNA prover och att det är IS ledaren som dödats. Visst är man glad om det är sant men alla inte minst IS anhängarna har svårt att tro på sanningen och jag tror om det är sant så kommer de att få fram en ny ledare. Kvinnor runt IS säger att de ska fostra sina barn till att fortsätta jobba så ett nytt kalifat bildas. De är så fanatiska att det kommer säkert att gå.

Jag tror också att det kommer hämnd från IS krigare för de har inte försvunnit för att ledaren ev. är död. Däremot tror jag hämndbegäret har blivit större efter Donald Trumps hån mot IS och ledaren. Jag tycker det var illa gjort av Trump och det kommer säkert hämnd. Trump skulle ta bort sina trupper därifrån men hann inte göra det och det var tur för annars har han inte fått äran av att ha oskadliggjort ledaren. Enligt rapporter oberoende av USA,s propagandaapparat så är det kurderna som bidragit mest till detta och är även de som fått kalifatet att falla, men som Trumps Natovän Turkiet vill begå mer eller mindre ett folkmord på.

De borde hjälpas i stället för att kriga mot så de också har ett område att leva och bo på. Många länder har även höjt beredskapen på hämndattacker efter att IS ledaren sägs vara dödad men hos oss har man ännu inte bedömt att man bör göra så. Jag litar på att man gjort rätt men samtidigt kan det visst finnas grupper av IS celler i Sverige ja i hela värden eftersom de rekryterat folk i just hela världen.

I Sverige sitter folk som säkerhetspolisen bedömt som aktivt jobbat för våldsbejakande aktiviteter så vi får hoppas att vi kan leva så säkert som det går. Men jag har svårt ty tro på en fredlig utveckling i mellanöstern när man ser vilka krig som pågår där även utanför Turkiets invasion i Syren.

2 kommentarer

 1. Gunnar.F.

  Du (ni) vänsterblivna börjar få svårt att hitta vinklingar för att svartmåla Trump,,,men du lyckades även denna gång.
  Men det fina med er vänsterblivna är att snart ingen förutom ngr hjärntvättade lyssnar på er smutskastning av Trump!!
  Ni lågbegåvade kommer vad det lider att hamna på historiens skräphög som en samling ljugande skitstövlar,,,och där hör ni hemma!!!
  Länge leve Trump,,,mannen som i första hand tänker på sitt eget folk,,,till skillnad mot såna som du och övriga i sittande i den svenska landsförrädar sk.regeringen med hjälp av Bilderbergaren,trilateralakommisionens o globallisten Reinfeldt (där även löfven ingår) som lyckats förstöra det en gång så fina land Sverige på så kort tid, FY FAN!!!
  /GF

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Du ni extrema måste ha svårt att se på samhället och vad som gjorts. De i Sverige som tagit kampen mot kommunister är Socialdemokratin och vissa Lo fack och det skäms jag inte alls för. Vi i Byggnads har gått i spetsen för det. När det så gäller Trump så har han beslutat att statliga organ ska inte få prenumera på vissa tidningar och media. Då kanske man inte ska kalla Trump för höger utan då gör han som diktaturer oavsett om dessa är höger vänster eller fascister. Det grundar jag på för att i en demokrati är media helt fristående där det fria ordet gäller. När det är så och de länder som finns i mellanöstern är det inget land som Europa kallar demokrati utan de styrs i regel av familjer och klaner. Där finns ett land som Donald Trump gör enorma affärer med när det gäller vapen. Jag ska kunna utveckla detta mer i en kommentar om dina så kallade vinklar. Jag förstår direkt var du har din politiska hemvist men det finns få som tycker att Trump jobbar enligt demokratiska principer och det har avslöjats hur han ber andra länder ska spionera OP en oresidents son. Han tar hjälp av Ryssland och Ukraina. Inte länder som kan tillhöra där demokratin göller där fångläger och fängelser används för ee som inte delar den syn makten har

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.