Vänsterpartiet inget att lita på

Vänsterpartiet inget att lita på. Ulricka Edman vänsterpartiets gruppledare sa i VK i går att hon tycker det var fel att sälja Mimers Gymnastiklokal nu när kulturen fört diskussion om att hyra där. Det är detta om att det var fel att sälja som hon sa som gör att det går inte att lita på. Vänsterpartiet ställde upp på att huset skulle sälja och det gjorde alla partiet.

Vi som satt i bolagsstyrelsen och även V hade en ledamot i den och vi var helt eniga om en försäljning och det fanns inget intresse från kommunen att det skulle vara kvar i kommunens ägo och det skulle även bli en hög hyra. Nu står det fortfarande tomt och Baltic hade en iden om vad huset skulle användas till men så har det inte blivit men det är inte vår sak att bedöma och gissa varför, utan det får Fort Nox förklara. Däremot håller jag med om att det måste bli en kraftig hyra om kulturen ska öppna en ny verksamhet där oavsett om Baltic eller någon annan skulle hyra där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.