Vad är det för typer som hotar Riedl

Vad är det för typer som hotar Riedl

Vad är det för typer som hotar Riedl. Hotet skulle komma av den artikel som jag fotat av här ovan. För det första har den här artikeln godkänts av ansvarig utgivare att den håller sig inom de lagar som finns för media och vad som får publiceras. Jag själv delar inte alltid vad Edvard skriver men det är för djäkligt att han inte får tycka vad han vill om skolmaten. I det här fallet tycker jag att man inte ska tvingas att äta varken kött eller grönt och jag vet samtidigt att det är dyrt för skattebetalarna om man till stor del ska laga flera rätter. Det finns människor som inte äter gris och det är av religösa skäl och de får sin kost.

Jag har själv vart beskyllt än för det ena och för det andra. Även ett mordhot för en insändare där den som hotat mig fick stå till svars inför domstol och fick domen sluten psykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. I mitt fall skrev inte ens media vad han som gjorde det hette. Den gången hade det även med veganer att göra.

Att hota en person eller politiker är ett allvarligt hot mot demokratin. Jag hoppas verkligen att man finner den som hotat och han får ta sitt straff. Jag kan också nämna att jag har sparat de kommentarer som vissa och speciellt en som har uttalat saker som de säkert skulle fällas för och de är inte svåra att hitta för vi som har bloggen kan se det Ip nummer man skrivit från. Jag får se vilka jag ska testa vidare.

Samhället måste ta ett krafttag mot de som ger hot och andra kränkning där man även förtalar politiker eller andra. På nätet ska även de som äger sajterna ta ett större ansvar och stänga av folk som utför åtgärder mot andra personer. Jag stöttar alla som tar kampen mot näthat och som hotar andra människor.

8 kommentarer

 1. Olle

  Då ska du bara veta hur många gånger vi som djuruppfödare blivit mordhotade och trakasserade utan att ens Polisen gjort nåt.Dessa djurrättsaktivister har tydligen staten i ryggen eftersom ingen gör nåt.

 2. Peter

  För 20 år sedan så var Umeå mer en veganstad där dom mest extrema militanta veganerna gjorde allt möjligt släppte ut minkar , brännde scanbilar med mera.
  Dessa individer borde idag vara rätt så gamla men dom som hotat kan finnas bland dessa kretsar som idag också håller på och skrämmer upp folk om klimathot och att värna för miljön så därför uppmanar dom också folk att inte äta kött!

  Så dessa extrema människor borde vara lätta att hitta inom den extrema vänster falangen som finns inom miljörörelsen och som förespråkar att folk inte ska äta kött och inte köra bil om du förstår vad jag menar!

 3. Peter

  Okej Lennart.
  Men vart skulle du leta dessa personer som begår dessa attacker eller hot idag?
  Miljö rörelsen och vissa extrema personer inom vänstern kan vara alternativ.

 4. Brorson

  Till de typerna får väl också räknas två personer, som uteslöts ur Miljöpartiet under 1990-talet för att de hade förespråkat ”ekosabotage” (bl.a. mot maskiner vid vägbyggen). En dömdes till fängelse i ett år för uppvigling, men straffet mildrades av hovrätten till samhällstjänst. Han fick därefter en tjänst som lärare i filosofi vid Stockholms universitet, där han blev en ideologisk frontfigur för djurrättsrörelsen och dess terroraktioner mot Sveriges bönder. Han har numera en anställning som redaktör vid SVT:s vetenskapsredaktion, som ständigt matar oss med ”fakta” om” klimatkrisen” och ”köttindustrins” påverkan på klimatet.

  Kan man lita på SVT?

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Det var inga som uteslöts tror jag men det var många här i Umeå som inte fick några uppdrag sedan.Jag kände ju alla och tycker det var konstigt till exempel deras gruppledare här i Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.