Idag har Löven Vita Hästen hemma

Idag har Löven Vita Hästen hemma. Jag vågar inte tippa seger i dag då jag är oerhört besviken att man bara gjorde ett mål på jag tror de hade 33 skott mot MoDo. De spelade ut dem fullständigt i första perioden men lik förbannat blev det inga mål. Det verkar som om de är dåliga på att göra mål när de ska föra spelet. Man borde även vara aggressivare i anfall och att minst en forward går på mål och skymmer. Jag vet inte men kanske skjuter man i för dåliga lägen för att göra mål. En bra målvakt klarar av det mesta om han har fri sikt. Sist Vita Jästen besökte Umeå förlorade man med 2-1 och det var hårt. De har vunnit 4 matcher, förlorat 7 men vunnit 3 på övertid och förlorat 3. Så de har 7 segrar och 10 förluster men tagit poäng i 10 av sina totalt 17 spelade. Så poäng har de tagit i många matcher och har en målskillnad 45-48.

Så jag tror det blir en ganska jämn match trotts allt och det gäller inte att slarva och ge Hästen gratischanser. Laget ser ut att bli detsamma som mot MoDo. Bättre skytte och mer aggressivt spel i anfallszon samt att det måste börja bli mål om man får chansen i numerärt överläge. Jag tycker att de drar ned tempot för mycket och då hinner motståndarna samla ihop sig. Läste i VK att de har bjudit bjudit en Tora 6 årigt fans från bortalaget på entrén då den 6 åriga flickan fick glåpord av vuxna män när hon reste hem. Det är djäkligt dåligt beteende mot en 6 årig flicka som åkt till Umeå för att se sitt favoritlag Vita Hästen. De har även Björklövens förre målvakt Masiello i laget. Vi hoppas att Björklöven återhämtat sig efter lördagens match och att de bjuder på bra hockey och gör fler mål än vad Vita Hästen gör. Och sist men inte minst en domare som dömer efter reglerna och inte hittar på några dumheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.