Mycket svår bortamatch för Björklöven

Mycket svår bortamatch för Björklöven. Idag möter man nämligen Karlskoga borta som nu när alla har lika många spelade matcher. De ligger 5 poäng efter Löven på tredje plats men har 15 vunna matcher och har gjort flest mål av alla i serien nämligen 95st. De förlorade sin sista match och det var mot MoDo i ö-vik, som i sin tur förlorade i går borta mot Almtuna med 2-0. Det finns inga säkra matcher i allsvenskan. Jag tror det blir en bra match men tippar att de är så bra att de kan slå sönder Lövens försvarsspel och därmed även göra ett par mål på Lövens duktiga målvakt. Visst hoppas jag på Löven men tror tyvärr att denna gång blir det förlust. Tyvärr får jag inte se matchen då jag är upptagen av annat.

2 kommentarer

  1. Anders Öhlund

    Lennart Lennart . Det är klar Löven vinner och det gjorde dom ju ikväll. Tvivla inte på seriesegern
    Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.