Björklöven är för djäkligt bra

Björklöven är för djäkligt bra. Det går inte säga något annat även efter matchen borta mot Timrå. Den spelmodell som Kenttä infört håller mot alla lag, även topplagen. De 2 första perioderna i går var riktigt bra spel från båda lagen. Efter dessa perioder ledde Löven med 2-1. När Timrå gjorde sitt mål som ledde till 2-1 hade Cannata sagt till backarna att de skulle öppna upp lite så skulle han ta Dalens skott men det gick inte. I tredje mattades tempot lite men det såg ut som om matchen skulle sluta med en 2-1 seger tog Timrå ut målvakten när det var tre minuter kvar då hann Björklöven göra två mål och det blev seger med 4-1. En hur sänker och bra seger gör att Löven nu har 6 poängs överläge mot MoDo som har en match mindre spelad. Jag tippade som vanligt fel men det gör inget och jag får nu höra inför varje match att tippar jag förlust så vinner man. Är det så får jag väl tippa förlust. Bra inslag under perioden om sportchefen och vilka förändringar det skett med Kenttä men de gav även lovord åt hela laget och alla som hade med Björklöven att göra och det är bra att ge beröm till hela organisationen

6 kommentarer

 1. Ulf Parde

  Jodå, Men ändå: jag har inte varit inne på enda Lövenmatch sedan våren 2018. Oaktat tabelläget blir det nog inte heller någon. Jag är så upprörd över deras ”kontantfritt”. Hur kunde du Lennart gå med på att införa något sådant? Nu ökar ju publiken i år (antagligen p g a tabelläget. Men, förutom att det på en del matcher kunnat vara ytterligare en, så minskade publiken f å. En minskning som jag alltså bidrog till. Jag vill stödja Löven, men passar det inte att ta emot mina sedlar, så krusar jag inte. Jag ger då inte heller till insamling för nya spelare. Jag försäkrar att det går lätt att hitta annat att göra för dessa inbesparade tusenlappar. Det räcker att resa till Danmark för att slippa ”kontantfritt”.
  Det enda jag gör, är att ibland köpa en Sverigelott av Mikael Holmberg i gallerian. Men det är bara för att det är han, f ö tar han emot kontanter. UFC tar också emot kontanter på sina hemmamatcher.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

     Vi diskuterade inte entrébiljetter utan kioskerna eftersom det inte gick att ha någon koll

     • Ulf Parde

      Då kan man ju undra hur det här med ”kontantfria” biljetter kommit till?
      Men även i fråga om kioskerna ifrågasätter jag starkt ”kontantfritt”. Där är det
      också fråga om mindre belopp. Då är det allra enklaste ofta att lämna pengar.
      Det där med ”inte gick att ha någon koll”, köper jag inte. Varför ska man
      helt plötsligt inte längre kunna göra det man alltid gjort och fortfarande gör i alla andra
      länder i hela världen?

     • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Du får fråga Björklöbäven och inte mig. Du vet säkert att i en styrelse är det inte en som bestämmer.I kiosker försvarar jag men i restauranger får du betala kontant liksom i barerna. Eftersom du inte accepterar det sätt som föreningen bestämt behöver diöu inte gå dit och inte klaga hos mig då jag har inte ett dugg att säga till i Löven. De har föreningsmötet som tillsatt styrelsen i föreningen och en bolagsstämma som valt ledamöterna i bolagsstyrelsen som driver A-laget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.