Hur länge fortsätter Björklövens segerrad

Hur länge fortsätter Björklövens segerrad. Det har gått bättre tror jag än någon hade trott. Det är visst nio raka segrar före dagens match. Vi har nyligen sett hur många matcher MoDo hade vunnit och sedan blev det förluster senast mot Karlskoga borta med hela 7-0 och jag tror de vann skotten. Nu spelar de mot Västervik hemma och den matchen vinner dom om man inte redan satt allt fokus mot Björklöven på lördag här i Umeå.

Björklöven de har Karlskrona borta och det tycker inte jag är någon given seger. De har skrapat ihop 37 poäng och ligger på 7:e plats. Jag är inte alls säker på seger för det finns en riska att även Björklöven vinner men tippar inte på minst. Motivet är att det går inte i ishockey att vinna hur många matcher i rad som helst. På lördag ska jag sälja 50/50 lotter och där tror jag det blir en stor summa pengar för den som vinner kanske 10000kr.

Så till dagens match Karlskrona borta och seger då slår man nytt rekord för föreningen om de vinner. 10 raka segrar det finns inte i Björklövens rekordbok. Jag hoppas de vinner men idag tror jag inte man klarar av detta utan jag tippar förlust och det är bättre om den skulle komma idag än på lördag där matchen går här i A3 arena.Det blir i stort sett samma lag som senast. Enda förändringen är att det blir målvaktsbyte och Cannata står igen, trots att Mattias höll nollan senast och spelade bra. Jag kommer att se matchen här på seniorhusen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.