Björklöven vinst i eftermiddag mot MoDo

Björklöven vinst i eftermiddag mot MoDo. Men det blev inte klart förrän straffarna var lagde där Björklövens straffläggare Pontus Alexanderson och Alexander Deilert satte sina i mål. Det var en ganska jämn match men Björklövens målvakt klart bättre än MoDo,s . Det som gjorde mig mest glad är att vi lyckades sälja 50/50 lotter för drygt 60 000 vilket ger halva summan tii ungdomsverksamheten. Det sorgligaste men en bra match och bra hejarklackar för båda lagen var domarna och främst Christoffer Holm som var urdålig och han håller inte måttet för Allsvenskan. Två av hans utvisningar på Lövenspelare var oerhört grova felbedömningar. Sånt här håller inte för allsvenskan. Det var oerhört många åskådare som kom efter matchen och ville självklart hålla med mig om avsaknaden av dugliga domare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.