Björklöven har värvat en målskytt

Björklöven har värvat en målskytt. Han heter Olle Liss och så här skriver Mikael Kassman På Björklövens hemsida.

27-årige Olle Liss tog vägen till HockeyAllsvenskan via spel i Aalborg Pirates i danska ligan säsongen 15/16. Där blev det 25 mål och totalt 54 poäng på 45 matcher i grundserien. Liss spelade tillsammans med Fredric Andersson i Västervik säsongen 16/17 för att sedan under succésäsongen 17/18 hinna med spel i Pantern, Rögle och sex matcher med svenska landslaget. Efter ytterligare en säsong i Rögle blev det den här säsongen österrikiska Dornbirner i EBEL för rightforwarden. Liss återvänder nu till Sverige för spel Björklöven.
-Olle Liss är en utpräglad målskytt son kommer spetsa till vpr forwardssida ytterligare, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.