Dokument utifrån visade hur kvinnor såldes

Dokument utifrån visade hur kvinnor såldes. Programmet visade på hur imamer sålde unga barn till sexköpare. Ja även äldre kvinnor löpte samma risk och förnedring eller sexslaveri som var det grymmaste man kunde tänka sig. Kvinnor såldes där mannen lämnat henne och barn kunde råka ut för detta av olika anledningar oftast av lögner. 10 åringar såldes till sexköpare för anala samlag eftersom oskulden skulle vara kvar för giftemål.

Det var BBC som gjort programmet och det visar på att Imamerna var mer som hallickar och bordellägare som sålde kvinnor och barn för sex. De gifte bort kvinnor för äktenskap på barn ned till 10 års ålder. Äktenskapen kunde säljas för en dag då för att tillgodose sexköparna. De sa att de följde shiralagar som gav dem tillåtelse till detta. Det var en av de smutsigaste försäljningar av kvinnor man kunde få se. Det som hände var de värsta kränkningar av kvinnor och barn man har fått se. Efteråt var de tvinga att leva som utsatta och utan chans till arbete.

Den här typen av program som visades måste innebära sanktioner om någon handel sker till i detta fall Irak men det finns säkert samma system i flera av dessa länder. Kan man inte spåra hur man jobbar får världen inrätta en internationell polis där man köper in media som kan göra granskningar på ett sätt som BBC hade gjort i gårdagens Dokumet utifrån.

Ni får säkert samma svar som reportrarna fick om detta och Imamernas budskap var att kvinnorna skulle anmäla detta. Det är nog samma sak som att gud har tagit hem flickorna och kvinnorna. Tala om en rutten religon där prästerna (imamerna ) var stora bordell ägare där de som utnyttjades fick några korvören och deras familjer kunde straffa dessa med hedersvåld.

Sluta göra affärer men länder som använder förtryck som man gör i Irak men jag är säker på att allt beror på att kristna lagar styr och inte de lagar som regering utfärdar. De styr inte över de religösa ledarna dvs Imamerna. Det här om något spär på ett osakligt behandlande av muslimer som med säkerhet inte tror på det som hänt. Det här måste även FN ta ställning emot och inte bara med ord.

En kommentar

  1. Elmer Helletun

    Prostitution med acceptans från religionen. Kvinnor som hanteras på detta sätt är en skam för det manliga könet. Hur kan man.sitta som överhuvud för islamska religionen och medverka till att skriva avtal om sexhandel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.