Idag möter Björklöven Tingsryd hemma

Idag möter Björklöven Tingsryd hemma. Spelarna får en mycket kort vila för julstöket och måste jobba utan tanke på nyår. Jag tycker inte det är med omtanke om de spelare som har familjer med små barn. Åter till dagens match som jag tror blir en svår match då Tingsryd har blivit ett bra lag och just nu ligger på 7:e plats och har spelat ihop 45 poäng. I Tingsryd spelar förre Löven spelaren Oskar Stål Lyrenäs. Hoppas ändå att han ger fasen i att sänka Löven.

Jag är rädd för dagens match och ska man vinna så måste man spela bättre än i de två senaste bortamatcherna. Det som varit intressant är att man trots att man spelat dåligt har det blivit seger vilket är en samtidigt en styrka. Jag avstår från att tippa matchen men hoppas på seger. Matchen börjar redan strax efter tre så åk dit i tid. Idag verkar det bli bra med folk och jag hade tänkt avgå hemifrån redan kl 14 då jag skulle vara där vi tvåtiden för att sölja 50/50 lotter som även idag kan ge bra utdelning och en bra slant till Ungdomsverksamheten. Jag vet nu att jag inte åker dit då jag fått lite besvärligt i magen av metformin som jag tar för min diabetes. 50/50 betyder att 50% av intäkterna går till vinnaren och 50% går till ungdomsverksamheten. Köp lotter av oss som är Gamla Lövare som har varit med länge på olika sätt i Löven vi hjälper till så att vi kan få fram några lirare från de egna leden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.