Gangsters är de som rånar äldre

Gangsters är de som rånar äldre. Krafttag måste polisen ta mot äldrerånen. Jag kallar det rån de som lurar in sig hos äldre och tar värdesaker kort och koder. Polisen gör en stor insats i Skåne för att lösa dessa rån mot de äldre. Risken är stor att när det hände så flyttar de på sig. Polisen tittar även på om det finns kopplingar mot de kriminella nätverken i Skåne. De har ringt upp de äldre och den vägen kommit i hos de äldre och sagt att de är från polisen och har då stulit värdesaker men även lurat till sig bankkort och koder. Människor som beter sig på sånt sätt mot äldre måste tas fast och hamna bakom galler fortast möjligt. De ska straffas hårt och det handlar ju om rån de utför.

Det har inte kommit fram om det är äldre som har hemtjänst som rånas eller är det bara äldre. Här gäller det att någon varnar för att inte släppa in någon som säger sig vara poliser eller någon med annan funktion, det kan vara hemtjänst, anhöriga, grannar eller vänner. Det här måste stoppas så fort det går och polisen måste sätta upp detta högt på priolistan annars finns risken att det utvecklas av andra gangster. Det är rena rama gangsters som gör så mot de äldre som man duperar och sedan rånar.

En kommentar

  1. Lasse

    Jag blir så förbannad när jag läser om sånt här.
    Brott mot åldringar och handikappade ska medföra minst 10 års fängelse utan möjlighet till straffrabatt och 2/3 frigivning.
    Fördjävligt vilka avskum utan minsta mänsklighet det finns, ofta från öststaterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.