Då var det dags för Timrå hemma

Då var det dags för Timrå hemma. Det lär vara i stort sett utsålt i kväll. Det som hänt med Björklöven sedan man anställde en riktig sportchef gentemot Grönberg som man anställt flera gånger, den sista obegripligt eftersom han hade misslyckats förut. Nu har Kenttä sett till att han format ett lag och då är det även lättare för Fagervall och jag tycker även det blev bra när han tog hand om försvaret. Man har släppt in minst många mål av alla och det är tack vare backarna och målvakten främst. Alla har gjort sitt jobb på ett bra sätt.

Nu är det Timrå hemma och då gäller det att försvaret har ögonen på Dahlén för han tycker jag är Timrås bästa spelare. Jag tror Timrå har några viktiga spelare på skadelistan men den ser mycket bra för tillfället. Laget ser nog ut som senast. Men man måste höja kvalitén betydligt de första perioderna. Idag är det kamp som gäller liksom att man drar upp tempot från början. Jag avstår från att tippa idag och när jag skriver bloggen har det inte kommit vilka som dömer i kväll. Jag tror det har stor betydelse vilka de två huvuddomarna är. Jag ska även i kväll hjälpa till att sälja 50/50 lotter för att försöka dra in så mycket pengar som möjligt till ungdomsverksamheten. Matchstart som vanligt kl 19:00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.