Propulsion osäker på start i Prix d Ameriqe

Propulsion osäker på start i Prix d Ameriqe. Han fick stryk av Elina Webb på V75 när det senast gick på Bergsåker. Det var ett mycket tufft lopp där han fick gå utvändigt i stort sett hela loppet och blev tvåa. Det tog hårt på hårdingen och det bekräftades när han fick träffa sin massör. Han var sliten och han hade inte fått tillräckligt med fäste och enligt Daniel Reden så var han sliten i leder och ligament. Så nu är det 50/50 om han kommer att starta. Nu ska han testas i två jobb och efter det avgör man om han startar. Visst skulle det vara roligt att se honom i loppet men självklart måste han vara på topp till 100 %. Nu är det bara att vänta på om Reden kommer att anmäla honom till loppet. På distans såg det märkligt ut när han under hela loppet lågt utvändigt och pressade hela tiden och den typen av lopp är det sällan någon brukar vinna ifrån. Tänk på vad som är bäst för hästen Daniel Reden och det gör han säkert.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.