Mora borta för Björklöven

Mora borta för Björklöven. Det är en mycket svår match då Mora har höjt sin spelkvalite senaste tiden. Inga större förändringar förutom den som är avstängd. Pettersson står i mål men Cooper spelar inte heller och inte Crandall. När det här skrivs har matchen startat och Mora har börjat lite bättre. Jag tycker det är bra att Pettersson får spela då han måste få matchträning. Jag har slutat tippa men tror att Mora mest troligt drar det längsta strået. Just nu gjorde Mora 1-0 när jag skulle lägga ut bloggen. Det ser lite tungt ut i början här men tycker att målet var lite väl billigt. Löven måste kämpa hårdare och det måste finnas mera go

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.