Det är märkligt att folk inte kan läsa

Det är märkligt att folk inte kan läsa

Det är märkligt att folk inte kan läsa. På returmarknaden finns en mycket bra pantmaskinen för petflaskor och där är det bara att tömma i en hel säck när man sparat returburkar och plastflaskor. Idag när jag kom dit låg det massor med krossat glas i behållaren Returfack. Det var inte rester från retur flaskor utan något glas i någon form. Jag fattar inte vad det beror på att man lägger dit saker som inte ska dit.

Nu hade jag handlar i bilen så jag tog mig tid att blocka bort de trasiga glasen för jag ville inte ta till baka säcken och köra dit senare. Apparaten är ett mycket bra inlämningsställe men den står för ofta och jag tror det beror på att man tömt dit saker som inte ska. Det finns öven en skylt där det står att platsen är kameraövervakad, jag vet inte om de är ställd så den kan avslöja vem som syndar. Det som inte ska in i maskin är det bara att gå ett par steg så har man en stor container som är till för att lägga skräp i. Nu tror jag inte det är ungdomar utan säkert vuxna som beter sig illa och har även svårt att tro att någon som inte har körkort kommit dit. Hoppas att de som gör fel åker dit på något sätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.