Vilket bottennapp av Björklöven

Vilket bottennapp av Björklöven. Det kom igår i matchen mot Mora. Första perioden var nog den sämsta man spelat den här säsongen, kanske till och med i längre tid. Ingen nämnd och ingen glömd och men Mora var först på allt hela tiden och man skapade ingenting. Till och med målvakten var dålig vilket var första gången på hela säsongen och då menar jag båda målvakterna. Mot slutet spelade man upp sig och låg under med 4-3 men närmare kom man inte utan i stället för kvittering gav en av spelarna mer eller mindre bort pucken så de fick avgöra i med ett mål i tom bur. Nog syntes det i försvarsspelet att Cooper var borta och men även Deilert var borta på backsidan. Nu får man skärpa till sig. Såg att Ottosson var skickad från Linköping och han borde vara ett alternativ. Förra säsongen spelade han bra i Färjestad men i Linköping har han fått spela lite. Nu får Löven läka såren och spela bra hemma mot Kristanstad om man tänker vinna serien. Kom igen Löven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.