Trottarna mistänks för att ha gjort kapningar i hyresgästföreningen i Göteborg

Trottarna misstänks för att ha kapat i hyresgästföreningen Ja det har hänt inom hyresgästföreningen i Göteborg som de ska ha gjort detta . Trottarna är Rättvisepartiet Socialisterna ett parti som ska starta en revolution och på det sättet ska styra landet enligt Trotskij teser. Jan Hägglund och hans lärjungar har även tillhört Rättvisepartiet Socialisterna men säger att i Umeå har man lämnat dem. Det här har Omni skrivit om och jag lägger ut deras notis om partiet och vad som hänt i Göteborg inom hyresgästföreningen och ser ut som följer
INRIKES
En konflikt har blossat upp inom Hyresgästföreningen i Göteborg, skriver Göteborgs-Posten. Alexander Hutter, ordförande i organisationens avdelning i Södra Bohuslän, anklagar regionordföranden Kristofer Lundberg, som även är medlem i trotskistiska Rättevisepartiet Socialisterna, för att ha kapat Hyresgästföreningen för sina egna politiska syften.

Lundberg avvisar kritiken och hävdar att hans uppdrag som regionordförande inte påverkas av hans partipolitiska engagemang. Slut citat Omni. Jag tror precis vad jag vill om detta parti men hur i helsike har man släppt in honom som ordförande i region är märkligt och då är de säkert med och ställer till med poster i organisationen men säkert även inom politiken. Det parti han är medlem i står ju för att de ska ta makten genom en väpnad revolution.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.