Björklöven har hemmamatch mot Karlskrona idag kl 18 i A3 Arena

Hemma match mot Karlskrona för Löven. Spelar man lika dåligt som
man gjorde borta mot Mora då blir det även förlust idag. Matchen startar kl 18 så jag har inte bestämt om jag ska dit då det är jag som gjort vårat V75 system och har vi kvar en chans kvart i 6 då stannar jag hemma i stället. Jag gillar inte det är ishockeymatcher på lördag eftermiddag då det är många som går på ishockey.

Idag debuterar Axel Ottosson och han spelar center mellan David Lindkvist och William Eriksson och Axel kommer att ha nummer 18 på ryggen. Jag tror att han blir i en förstärkning. Tyvärr saknas 2 ordinarie backar och så saknas Crandall, Deilert och Cooper de två senast är de bästa backarna. Glädjande tycker jag det är att Cannata är tillbaka i målet även om inte Pettersson varit dålig. Hoppas bara att de är tillbaka till matchen mot MoDo. Jag avstår från att tippa även denna tag men med sunt förnuft borde det bli en seger. Vilka som är dagens domare har inte redovisats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.