I Huset som sprängdes fanns en knarkcentral enligt Expressen

Knarkcentral i Östermalms bostadsområde. Det var ett hus som det sprängdes vid förra veckan som enligt Expressen var en knarkcentral. På den central kunde kunderna köpa kokain och cannabis. När det gäller detta så vill inte polisen kommentera. Östermalm är en del som de flesta kallar ett bostadsområde för rika. Stefan Löfven har även tidigare nämnt att det pågår knarkhandel i överklassområdena eller något i den stilen. Så här skrev Omni i en artikel om knarkcentralen.

EXPLOSIONEN PÅ ÖSTERMALM Delar av det bostadshus på Östermalm i Stockholm som utsattes för en explosion i förra veckan har använts som knarkcentral där kunder bland annat kunde köpa kokain och cannabis, enligt uppgifter till Expressen. Tanken med knarkcentralen är att försvåra för polisen att skapa en beviskedja kring narkotikahandeln då försäljningen inte skedde direkt mellan säljare och köpare.

– De här personerna är proffs. Det är inte någon som odlar hemma om man säger så. Man kan köpa olika grejer, berättar en person som själv köpt narkotika på adressen för tidningen.
Polisen vill inte kommentera uppgifterna om att bostadshuset på Öst ermalm använts som knarkcentral. Slut citat Omni.

Ja den notisen kommer från en längre artikel i Expressen. Jag är för min del ganska säker på att Expressens har säkra uppgifter innan de går ut och publicerar. Varför ska ett område i Stockholm vara undantaget från knarkhandel. Det kan också vara så att det missbruk som sker inte finansieras via annan brottslighet utan att bruket eller missbruket kan finansieras med den ekonomi som medborgarna har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.