Polisen gjorde många tillslag av knark när Student Ski hölls i Hemavan

Hemavan en helg för drogfest. Student Ski har haft sin traditionella fest just i Hemavan . Det har varit en fest som lockar många studenter Hemavan för att åka sidor men även festa. Tyvärr har det i helgen visat att det även är en fest i droger och knark. Områdespolisen har haft det jobbigt och hade under de första dagarna gjort tillslag och beslagit flera olika sorters preparat som är klassade som narkotika, det har varit LSD, cannabis, ecstasy, amfetamin och kokain. Beslagen gjordes i en stuga och där rapporterades ett 20 tal personer. Kampen mot narkotika måste pågå dagligen och jag tycker polisen har gjort sitt jobb på ett bra sätt. Det är också bra att Hemmavans Högfjälls hotell har skött sig bra om jag tolkar reportaget i VK rätt. Polisen hade även samlat ihop poliser så att man kunde göra dessa tillslag. Eftersom tillslagen gjorts från samma stuga så har självklart stugan varit en knarkbutik under festligheterna. Det är för djäkligt att unga människor festar med knark i stället för att åka skidor. Jag avslutar med att än en gång ge beröm för sina insatser men det är också klart att man visste om vad som skulle ske med erfarenhet från tidigare år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.