Björklöven har vunnit ihop 100 poäng men Fagervall han går

Björklöven 100 poäng men Fagervall går. Nu har Björklöven tagit 100 poäng i årets Allsvenska. Det är ett rekord och det är ändå 9 omgångar kvar. Det blev bra med en ny sportchef Per Kenttä och Fagervall stannade kvar även om hade sade att jag ställer min plats till förfogade. Per ville då ha kvar Fagervall som huvudtränare men han bytte roll till leda försvaret vilket jag tycker varit lyckat när man nu nått 100 poäng. Jag vet inte vem som ville göra det bytet men det har varit för djäkligt bra och nu blir det troligen att spela om vilket lag som ska möta SHLs lag som blev 14:e om en plats i SHL. Det har kommit fram att Fagervall var erbjuden ett nytt kontrakt men accepterade inte detta. Däremot har vi inte fått veta orsaken till att inte Fagervall ville vara med vilket leder till onödiga spekulationer.

Däremot har de två gjort en lyckad säsong, något annat kan man inte säga. Jag har under alla år frågat mig om det gett bra resultat i de klubbar man kickat befintlig tränare för att tabellplaceringen inte varit den väntade. Tittar man tillbaka hur det varit på förbundstränare vet jag inte hur länge det var samma tränare i Sovjets landslag och i Sverige har väl Frölunda haft samma tränare Roger Rönnberg sedan 2013 och där har även Tore Öqvists kedjekompis Per Edlund som fystränare varit där länge men spelade 5 säsonger i Björklöven, sedan spel i Frölunda och gör sin 21 säsong som fystränare men även Christian Lechtaler som spelat 5 säsonger i Björklöven, har varit i ledningen sedan 2011. De tre har varit en stark ledartrojka i många år. Med detta vill jag bevisa att man ska inte byta ledare i ett och ett.

Så till dagens match som inte var någon höjdare direkt efter en bra inledning och ledning efter ca 5 min med ett vackert mål men de kvitterade efter bara någon minut. Efter 30 min i andra blev det åter ledning men bara fyra och en halv minut kvar kvitterade Almtuna. Men på övertiden small det bara till så gjordes segermålet. Både i andra och tredje perioden var det inte mycket att hurra över. Det är svårt att förstå att man ibland hamnar i djupa svackor och jag har frågat mig om de tror att det går att vinna även om man bara glider omkring. Slutet gott allting gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.