Ulf Kristersson är sur över att han inte blev statsminister. Varför genomförde inte M saker när de styrde landet

Ulf Kristerssons besvikelse över att han inte blev statsminister skyr inga gränser. Jag fattar inte hur de kommunala moderater finner sig i hur han jobbar. I Umeå hade vi inga som helst problem att tillsammans finns ett budgetsystem som håller. Ja om inte Kristersson tvingar dem till ett annat beteende. Vi har haft olika syn på politikens innehåll och har haft respekt gör systemen sedan 1995 tror jag det var. Nu har moderaterna sjunkit så lång att gan gör upp med kommunisterna som moderaterna alltid kallat Vänsterpartiet vilket även jag gjort.

Nu kär Ulf Kristersson fram en massa lagförslag när det gäller brottsligheten och framför allt ungdomsbrottsligheten. Moderaterna styrde mellan 2006 och 2014 och det fanns ungdomsbrottslighet även då. Har man velat vara ute i tid har man både kunna höja straffskalorna redan då. Jag vet efter att hela den tiden var jag ordförande i lokala Brå i Umeå har det gått att få flera bakom lås och bom om man velat. Vi hade även haft så kallad djurrättsaktivister som härjade här i Umeå men något intresse för ny lagstiftning fanns inte.

Jag skulle kunna nämna många andra problem under deras regering som inte kom tillstånd var bevakning med kameror. Vi hade diskussioner i kommunen men statsmakten med Ask gjorde inte ett djävla dugg. Vi hade även tiggeriet som hade börjat men det sade man inget om förrän de förlorade valet 2014. Så ligger det till i verkligheten och nu är Ulf Kristersson så besviken att han inte lyckades övertyga C och L att han ville bli statsminister med stöd av SD.

Själv är jag besviken på den granskade makten media att de aldrig ifråga sätter och granskar hur Ulf Kristersson agerar. Vi vet vi som följer med både lokal politiken hur han sänkte skatter för de rika och lämnade arbetslösa och sjuka i sticket. Han sa inte ett ord om detta till allmänheten och media men nu gapar han och skriker på samma sätt som kommunisterna gör. Ibland förenas yttersta högern och yttersta vänstern men det trodde inte jag skulle ske i vänsterpartiet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.