Undra på att segrar i längdskidåkning saknas. Vad sysslar förbundet med som inte har ett valla team

Svensk längdåkning saknar riktigt bra vallare. Det har klagats gång på gång att man haft för dåligt material. Idag torsdag var både Jens Burman och Ebba Andersson helt förtvivlade och till och med uppgivna. Det här går inte nu har nuvarande vallateam snart haft en hel säsong på sig med vallningen. Har vi ingen som törs ta tag i detta är skidförbundet helt utan ledning. Det är första gången åkarna gett besked att det inte fungerar men på ett alldeles för mjukt sätt. Burman sa att när har idag kom upp till toppen och de började gå utför fanns ingen chans att följa med. Jag önskar att åkarna tar bladet från munnen och säger ifrån. För fick man höra att åkarna sa”jag hade fantastiska skidor” har inte hört det ordet en enda gång denna säsong. Är vi helt utan ledning i skidförbundet som inte ser och hör vad som händer måste den bytas ut och då menar jag både styrelse och de funktioner de har till sitt stöd. Jag tycker det är skamlig och för djävligt agerande som lägger ned tid och kraft för att bli så bra som möjligt och då brister det i materialet. Jag vet att av media att det varit turbulens inom skidförbundet och man har inte kvar varken bra ledare eller vallateam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.