Björklöven slog nytt poängrekord igen och säkrade troligen 3 hemmamatcher troligen mot MoDo

Björklöven slog nytt Svenskt rekord i antalet poäng i går igen för Allsvenskan och har nu 114 poäng. Nu fattas det bara 5 poäng på 4 matcher så har man slagit rekordet totalt på 118 poäng. I går blev det tre poäng igen men de satt hårt inne för att vinna på ordinarie speltid. Vad som oror mig är att man började bra men det kan man säga om spelet i andra. Men kanonskytten Olle Liss satte dit segerpucken när det var 1:20 kvar. Nu är det Västervik borta på tisdag och de har avyttrat tre av sina bättre spelare bland annat Adam Plant till Björklöven som åkte på en ful tackling dom gav ett matchstraff.

5 minuter är för lindrigt och avstängning räcker nog inte heller för att få bort spel som ger skador och som inte bara skadar spelaren utan även laget som inte kan spela med sitt bästa lag får ett straff genom att inte man kan nyttja spelaren. Gör något åt detta. AIK åkte på ett matchstraff till när en spelare till åkte på ett matchstraff till när han körde på Pettersson. Obegripligt att AIK som ligger ohjälpligt sist i serien och inte har någon chans att ens bli näst sist spelar så djäkla fult. De ska nu kvala för att hålla sig kvar och nog kan man fråga sig om de kan klara av det. Ett lämpligt straff för AIK vore att de fick lämna allsvenskan. Björklöven får nu träna på att få igång det fina vinnande spelet inför matcherna mot MoDo om vem som får möta Leksand eller Oskarshamn. MoDo var riktigt illa ute i går men lyckades ta två poäng mot Kristianstad hemma i Fjällräven arena på övertid. Har man förlorat i går har Timrå bara varit 1 poäng vid vinst idag mot Västervik. MoDo i sin tur har en liten liten chans att passera Björklöven om de vinner alla sin 4 kvarvarande matcherna och om Björklöven förlorar alla sina med många mål och att även MoDo gör många. Sedan gjorde Pierre Schilken sin sin sista match som domare. Jag tror att få saknar honom. Han gjorde dock inte sin sämsta match i går.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.