Nu är det på tapeten att Ryssarna agerar inför USAs presidentval. Ledarna i länderna ett hot mot demokratin

Ryssarna och amerikanernas ledare är ett hot mot demokratin det är hur tydligt som helst. Klart är som Marcus Oskarsson sa på lördag morgon att Ryssland är en diktatur men Putin och att det är inga fria val. Jag tycker själv att USA även har tendenser att det hållet. När Marcus tog upp detta till att det än en gång som ryssar försöker påverka det amerikanska president valet än en gång. Den första gången är detta klarlagt och nu har de riktat agerandet så för att skada B. Sanders. En fråga om detta har ställts till president Trump och han gjorde som vanligt kastade skit mot Demokraterna. Vi får väl se vad han kommer med för skit när det blir presidentval i höst.

Vilken politik amerikanerna ska få med honom som president och hur han som en högerrepresentat ska öka klyftorna i USA. Det vore intressant även om han ska fortsätta samarbeta med de länder i mellanöstern som de får sälja vapen till och om han även i framtiden ska vara klimatförnekare och bidra till att jorden ska förintas. Så här skriver Omni USAs medverkan till att agera mot demokraterna

•PRIMÄRVALEN 2020 Bernie Sanders har fått information från amerikanska myndigheter om att Ryssland försöker hjälpa hans presidentkampanj i syfte att störa det amerikanska valet, rapporterare Washington Post med hänvisning till källor.

Det är oklart på vilket sätt landet har försökt påverka. Sanders säger i ett uttalande att han inte bryr sig om vem Putin vill se som president, men att Ryssland ska ”hålla sig borta från amerikanska valet”.

CNN skriver också att ledamöterna i representanthuset vid ett möte den 13 februari informerades om att Ryssland försöker påverka valet till Donald Trumps fördel. Slut citat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.