En liten sen blogg om Lövens bortamatch mot Västervik som dessutom leder

Dags för Löven att än en gång sätta nytt svensk rekord i antalet poäng i allsvenskan. Jag såg i VK att Fagervall sagt att man ska försöka slå svenskt rekord vilket idag är på 118 poäng och före dagens match har Björklöven 114, så chansen finns om man ger järnet. Det blir spännande att se vilket lag som blir tvåa för Timrå har fortfarande chansen och har i tror jag lite lättare program än MoDo

Löven möter idag Västervik borta och inga större förändringar mot senast. Det innebär att Mattias står även idag vilket jag tycker är bra som en säkerhetsåtgärd om Cannata skulle bli skadad. Vi får även se om det blir MoDo eller Timrå om vem som blir två. När säsongen började hade jag aldrig trott att Björklöven skulle plocka så många poäng som de nu har men det innebär inte man är klar för något slutspel och kval mot Leksand eller Oskarshamn. Håll tummarna för i kväll för Västervik är inte lika starka som tidigare då de sålt ut tre av de bästa spelarna bland annat en till Löven som nu är skadad. Nu efter första perioden ligger man under med 1-0 och förlorade skotten med 13-7. Ett bevis för att Västervik har haft mera tryck och kanske bättre vilja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.