Kommer man äntligen att lösa Palmemordet. Jag har dock mina tvivel

Kommer Palmemordet att äntligen lösas. För några dagar sedan kom åklagaren Krister Petersson med ett uttalande om att man håller på att närma sig en lösning. Han skulle presentera en lösning på mordet före sommaren. Nu har Palmegruppens spaningsledare varit inne på samma linjen.Det har Omni skrivit om och hoppas de har rätt och så här skriver de.

•PALMEMORDET
Palmegruppens spaningsledare ställer sig bakom åklagaren Krister Peterssons uttalande om att man närmar sig en lösning på mordet. I förra veckan sa åklagaren att man antingen kommer att lägga ner eller väcka åtal inom fem månader. – Vi har givetvis diskuterat i gruppen med Krister, det är ju ett beslut som vi har kommit fram till gemensamt, säger Hans Melander till Veckans brott.

Melander lyfter fram mordplatsen som en viktig nyckel och säger att man återvände dit för tre år sedan för att göra en nystart och hitta nya vinklar i utredningen. – Jag tror vi kommer att lyckas, säger Melander som jobbat med utredningen sedan 2002.slut citat OmniKommer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.