Sverigedemokraterna gör på samma sätt som andra som infört diktatur och med dem vill V samarbeta med

Sverigedemokraterna beter sig precis som extremhögern gjort i andra länder när de infört diktatur. Det är bara att följa ett program som gått i Kunskapskanalen om hur de sakta men säkert kuppade till sig makten. Det är så man gjort i alla länder där extremhögern tagit makten att de börjat med media och att de vill använda media för sin information.

Det jag menar är hur nu Sverigedemokraten Linus Bylund gör när han vill att de som sprider Fake News i TV och Radio ska kunna sparkas. Tänk då att det är de som kommer att tala om vad som är falska nyheter. Han men att det måste finnas ett personligt ansvar. Nu ligger ansvaret på ansvarig utgivare.Den mannen är nu invalt i Svt,s och SR,ägarstiftele. Han tycker till och med att den person som ljugit mest av alla politiker nämligen Donald Trump har är utsatt för en kampanj för att folk ska inse att Trump är en idiot. Det bevisar att han samtidigt försvarar Trump och inte tror på vad Amerikanska media gjort.

Jag håller med Margot Wallström sagt att”Sverigedemokraternas försök att politisera fria och oberoende medier i Sverige bekymrar mig”. Däremot kniper moderaternas Ulf Kristersson käften han som brukar gapa över stort som smått. Moderaterna vill ju samarbeta och bilda regering med stöd av Sverigedemokraterna vilket blev hur tydligt som helst inför regeringsbildningen när han räknade in SD i regeringsunderlaget och vilket gjorde att alliansen sprack och det i stället blev januariöverenskommelsen. Det som förvånar mig är att vänsterpartiet också valt att samarbeta. Det innebär att yttersta högern och vänstern samarbetat. Vänstern har som vanlig förnekat samarbetet men utan att få med SD har man inte fått igenom mer pengar.

3 kommentarer

 1. Per

  S skulle vilja göra samma sak om public service snackade lika mycket skit om S som dom nu gör mot Sd. Ni Socialdemokrater är bara en bunt hycklare och lögnare.

 2. Ola Norberg

  I grunden har Du givetvis mycket sant i det du skriver. Men det finns en del luckor. Kravet på att alla Journalister som sprider ”Fake News” i SvT/ SR är givetvis helt uppåt väggarna. Det skulle ju innebära att redaktionerna töms på några veckor. Dessutom har vi ett system i landet som till skillnad från länder med en ”Fri Press” totalt är satt ur spel.
  Medias totala beroende av Statsmakten, som man under beteckningen ”Tredje Statsmakten” har till uppgift att ifrågasätta och kontrollera just denna, har under det senaste halvseklet totalt urholkats med ett ensidigt beroende av MediaStödet (f.ö. på första sidan i varje Budgetproposition), ett helstatligt, numera även TV4, TV media, en övervaknings och kontrollinstans som utses av Regeringen (Radionämnden och Svt,s och SR,ägarstiftele). Denna ”Gammelmedia” skriker sig hesa om ”Fake News” från alla, verkligt fristående, ”Nya Media”. En skrämmande utveckling i sanning.
  Att desperationen växer till närmast panik förstår man inte minst när Sveriges Radio har dagens rubrik:
  Ny mätning: SD Sveriges största parti
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7418194

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.